Hopp til innholdet

Aktivitetar

På Fossane gard kan du slappe av og ha ein rolig ferie, eller du kan oppsøke litt meir aktivitet. Same kva dine interesser er, vil du finna noko du kan trivast med på Fossane. Du kan slappa av i sofaen med ei god bok, men du har òg moglegheitene til å nytta andre aktivitetstilbod på garden eller i område.

På garden er det mykje å finne på heile året. Mulighetene og aktivitetene er litt avhengige av kva årstid du kjem til Fossane. Du kan fiska i elva, vatn eller sjø, der er god plass til å bada, du kan grilla, ta ein båttur med kanoen på Giskelivatnet, opplev landskapet frå elsykkelsete, eller du kan gå ein av dei mange turane. Kanskje du kan vera med og hjelpa til på garden?

Om vinteren kan du gå på akebrett rett utanfor døra, du kan gå på ski i område, eller på lengre turar i terrenget. Vi har truger og isjern for å gjera det enklare å bevege deg i vinterlandskapet. Har du nokon gang tatt deg eit vinterbad? Det anbefales!
Fosne elver inspirerer mange gjester.
Lag snølykt eller snømann, sett deg rund bålet og kos deg med alt vinterstid bringer med seg. 

Uansett årstid kan du ta ein tur til stølen vår Subbeliå.

Der er og eit variert tilbud i kommunen. Hovudattraksjonane er vel Skomakernibbå, Ritlandskrateret, Eventyrskogen, Vigatunet (Ryfylkemuseet). Eller du besøker ein av dei mange gardsbutikkane i kommunen som tilbyr eit mangfald av lokalprodusert mat. Det er lett å ta seg ein dagstur til Stavanger, til Preikestolen, til Flørlitrappene eller til strandstaden Sand for å dra på museums/kafe eller bassengbesøk. Vi kan hjelpe deg og informera deg om alle dei mulighetene, litt etter det du vil.

Under har vi oppsummert litt av dei mulighetene som fins her på Fossane og i område rund oss. Klikk deg inn og sjå kva du kan gjera. Har du spørsmål tar du gjerne kontakt med oss. Vi hjelper deg gjerne.

KLIK PÅ BILDENE NEDE FOR Å LESE MEIR OM AKTIVITETENEdu

Opplev Hjelmeland frå sykkelsete
Opplev omgivelsene frå sykkelsete
2020-05-11 kano
Sveip årer og beveg deg nær fossen
Ritlandskrateret
Velg frå eit mangfold av turmuligheter
20201018_153422
Prøv fiskelykken
trugetur til Subbeli stølen
Erfar vintergleden
Lamm på garden
Bli kjent med sauene våre
badeland på Fossane gard
Sommarglede i eit utendørs badeland0
Flyer-ullfarging-Fossane 2024 06 08 s1
Kurs
Fossa, hunden på garden
Bli kjent med dyra vår. Her er Fossa, hunden vår.
Translate